ROMMEL- EN PLATENMARKT 14 MEI 2022

ROMMEL- EN PLATENMARKT 14 MEI 2022

Muziekvereniging Eendracht-Excelsior Hengelo houdt op zaterdag 14 mei a.s. weer een grote rommel- en platenmarkt.


De Werkgroep ’75 van Muziekvereniging Eendracht-Excelsior organiseert al jarenlang een paar keer per jaar rommel- en platenmarkten, met grote interesse en enthousiasme van bezoekers en vrijwilligers.

Helaas konden deze markten de afgelopen 2 jaar door de Corona-beperkingen niet doorgaan. Werkgroep ’75 is daarom erg blij dat het nu wel weer mogelijk is.
De kracht van deze rommelmarkt is dat het binnen plaats vindt, dus er is geen hinder van eventuele slechte weersomstandigheden. En alles wordt netjes gesorteerd uitgestald. De prijzen die gehanteerd worden zijn alleszins redelijk te noemen.

Vinyl
Vinyl wint de afgelopen jaren weer fors aan populariteit. Waar eerder de iPod en Spotify leken te domineren, is er toch weer een groeiende interesse in de mooie warme klanken van een echte vinyl plaat. De liefhebbers kennen het gevoel van deze unieke sound. Wie op zoek is naar een specifieke plaat of graag rond wil snuffelen, komt zeker aan zijn of haar trekken. Er is namelijk een zeer ruim aanbod van vinyl.

Rommelmarkt
Daarnaast worden in de rommelmarkt uiteraard weer vele andere objecten verkocht. Dit loopt uiteen van speelgoed, kleding, computerbenodigdheden, verlichting, elektronica, huishoudelijke artikelen tot hobby- en kinderboeken.

U bent op zaterdag 14 mei a.s. van harte welkom van 9.00 tot 12.00 uur in clubgebouw De Speeldoos, aan de Steenbokstraat 217 Hengelo. De toegang is gratis.

Deel dit bericht op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *