ALLERLAATSTE ROMMEL- EN PLATENMARKT 5 NOVEMBER 2022

ALLERLAATSTE ROMMEL- EN PLATENMARKT 5 NOVEMBER 2022

Muziekvereniging Eendracht-Excelsior Hengelo houdt op zaterdag 5 november a.s. de allerlaatste grote rommel- en platenmarkt.

Datum: zaterdag 5 november 2022
Tijd: 9.00 – 12.00 uur
Locatie: Clubgebouw De Speeldoos, Steenbokstraat 217 Hengelo.
Toegang: gratis.

De Werkgroep ’75 van de Koninklijke Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior organiseert al meer dan 45 jaar een paar keer per jaar rommel- en platenmarkten, met grote interesse en enthousiasme van bezoekers en vrijwilligers. Echter, op 5 november a.s. wordt de allerlaatste markt gehouden.
De vrijwilligers van de Werkgroep ’75 worden er niet jonger op. Het is zwaar werk om alles op en af te bouwen. En er zijn niet genoeg jonge vrijwilligers beschikbaar voor op- en afbouw. Dus helaas moest worden besloten te stoppen met het houden van rommel- en platenmarkten.

Nog één keer gaat de vrijwilligersclub alles uit de kast halen voor een mooie rommel- en platenmarkt.
De kracht van deze rommelmarkt is dat het binnen plaats vindt, dus er is geen hinder van eventuele slechte weersomstandigheden.

Vinyl en overige beeld- en geluidsdragers
Er is een ruim aanbod vinyl en overige beeld- en geluidsdragers. Deze laatste markt worden er aantrekkelijke prijzen gehanteerd, om zoveel mogelijk van de voorraad te kunnen verkopen.

Rommelmarkt
Daarnaast worden in de rommelmarkt uiteraard weer vele andere objecten verkocht. Dit loopt uiteen van speelgoed, kleding, computerbenodigdheden, verlichting, elektronica, huishoudelijke artikelen tot hobby- en kinderboeken.
Ook hier aantrekkelijke prijzen, de opslag moet leeg.

Deel dit bericht op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.