TRIPLE CONCERT 2 JUNI 2024

TRIPLE CONCERT 2 JUNI 2024

Op zondagmiddag 2 juni 2024 verzorgen de verenigingen Eendracht-Excelsior, OSO en Animato gezamenlijk een Triple Concert. Het concert vindt plaats in het Montessori College Twente aan de Sloetsweg 153 in Hengelo. De aanvang is om 14:30 (zaal open 14:00) en de toegang is gratis. Na afloop wordt een vrije gift gevraagd.
Tijdens een gevarieerde middag treden twee harmonieorkesten op, te weten VISION van de Koninklijke Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior en het Overijssels Senioren Orkest. Daarnaast is er een optreden van het Groot Orkest van Accordeonvereniging Animato.

Voor VISION is dit een zgn. try-out. Zij gaan op 22 juni a.s. deelnemen aan een Festival op het Duitse eiland Borkum. En ze gebruiken dit concert op de puntjes op de i te zetten.

Op het programma staat onder andere muziek uit de West Side Story en van Frank Sinatra. Daarnaast spelen de orkesten bekende melodieën als Bella Ciao, bekend van la Casa de Papel, en El Cumbanchero. Ook zijn er diverse composities van Jacob de Haan te beluisteren. Animato zal Baile de Fantasia spelen, dat voor accordeonorkest is gecomponeerd door de bekende Twentse harmoniecomponist Carl Wittrock. De beide harmonieorkesten sluiten samen de middag af met de mars Arsenal.

Het Overijssels Senioren Orkest is een harmonieorkest dat bestaat uit ongeveer 45 muzikanten. De leden hebben een gezamenlijke passie, dat is het maken van muziek. En daaruit halen ze heel veel plezier, dat ze ook delen met anderen, tijdens optredens door heel Overijssel.

Animato is een bloeiende accordeonvereniging met ca. 35 leden, verdeeld over vier orkesten die oplopend zijn in speelniveau. Animato organiseert veel concerten die vaak thematisch van aard zijn. Daarnaast werkt Animato regelmatig samen met professionele solisten en ensembles.

Deel dit bericht op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.