EENDRACHT-EXCELSIOR DOET MEE AAN COLLECTE “CULTUUR IN HENGELO”

EENDRACHT-EXCELSIOR DOET MEE AAN COLLECTE “CULTUUR IN HENGELO”

In de week van 9 tot en met 15 juni vindt de collecte “Cultuur in Hengelo” plaats. Het doel van de collecte is om extra geld binnen te halen voor de Hengelose amateurkunst. De opbrengst van de collecte komt geheel ten goede aan de Hengelose amateurkunstgezelschappen.
Deze collecte is de Hengelose opvolger van de jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds (dat tegenwoordig Cultuurfonds heet). De Anjeractie bestaat al niet meer. Daarom heeft de overkoepelende Federatie Amateurkunst Hengelo nu zelf deze collecte opgezet. Rechtstreeks voor de Hengelose amateurmuziekverenigingen.

Wij hebben ervoor gekozen om alleen digitaal collecteren. We komen dus niet met een collectebus aan de deur.
Iedere vereniging die meedoet, heeft van de organisatie Cultuur in Hengelo een eigen link naar een betaalverzoek gekregen. Dat betekent dat de donaties die binnenkomen via de link naar ons betaalverzoek, rechtstreeks bij Cultuur in Hengelo op ons account worden bijgeschreven.
De fysieke deurcollecte (met collectebussen) wordt volgende week gehouden. Maar de digitale collecte loopt nu al.

In deze moeilijke tijd voor cultuur kunnen we alle steun goed gebruiken. Wil je ons ook steunen met een donatie? Dat kan via onderstaande link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=VH34O wBOQuaNavcPOAoouw

Alvast heel veel dank!

Deel dit bericht op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.