Waterorgelconcert 14 oktober 2023 m.m.v. Harmonieorkest Vision en Barst Theaterproducties

Waterorgelconcert 14 oktober 2023 m.m.v. Harmonieorkest Vision en Barst Theaterproducties

 

Waterorgelshows
Van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 oktober a.s. is er weer een bijzondere Waterorgelshow in Park Bataafse Kamp in Hengelo te zien. Verzorgd door de Stichting Waterorgel Hengelo.
De show duurt telkens 20 minuten en is te zien om  19.00, 19.30, 20.00 en 20.30 uur. Het waterorgel wordt dan zoals gewoonlijk begeleid door “mechanische muziek”.

Waterorgelconcert
Zaterdagavond 14 oktober a.s. is het spectaculaire slotstuk van de shows in die week. Met op die zaterdagavond een wel heel bijzondere invulling:
Er is een spontane en unieke samenwerking ontstaan tussen de Stichting Waterorgel Hengelo, het Harmonieorkest Vision van de Koninklijke Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior en Barst Theaterproducties.
Deze samenwerking heeft erin geresulteerd dat op zaterdagavond 14 oktober het waterorgel voor het eerst begeleid wordt door livemuziek van Harmonieorkest Vision.
Daarnaast treden leden van Barst Theaterproducties op en worden ook zij muzikaal begeleid door Vision.
Kortom: het wordt een feest voor oog en oor! Iets dat nog niet eerder in Hengelo is opgevoerd!
De deelnemers hebben er ontzettend veel zin in en zijn druk bezig met alle voorbereidingen.

Het Waterorgelconcert van zaterdagavond 14 oktober duurt 60 minuten, begint om 19.30 uur en wordt afgesloten om 20.30 uur.
De shows zijn voor alle bezoekers vrij toegankelijk.

Deel dit bericht op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.