OLIVER! THEATERGROEP BARST EN HARMONIEORKEST VISION

OLIVER! THEATERGROEP BARST EN HARMONIEORKEST VISION

Theatergroep Barst viert dit jaar haar 25-jarig bestaan! De theatergroep werd in 1998 opgericht. De eerste officiële voorstelling was ‘Oliver!’ De enthousiaste reacties van publiek en pers stimuleerden de toneelgroep om op deze weg verder te gaan.
Om het jubileum te vieren, brengt Barst na 25 jaar een speciale Kerstvoorstelling met live muziek door Harmonieorkest Vision in Schouwburg Hengelo op 23 december 2023. In de twee jubileumvoorstellingen spelen maar liefst 75 BARST spelers mee, bijgestaan door een aantal vaste volwassen artiesten die ook in 1998 al van de partij waren.

Bij een musical als ‘Oliver!’ komt zoveel kijken dat er ruime repetitietijd nodig was. Er wordt dan ook wekelijks op de dinsdagavonden door Barst samen met Harmonieorkest Vision gerepeteerd.
Het boek ‘Oliver Twist’ is deels geschreven als aanklacht tegen onrecht en kinderarbeid; de musical wil op de eerste plaats amuseren en ontroeren en in deze opvatting wordt de musical dan ook op de planken gezet: met een lach en een traan!

Kaarten via Schouwburg Hengelo.
Twee voorstellingen op 23 december 2023 in Schouwburg Hengelo:
Voorstelling 15:00 uur
Voorstelling 19:00 uur
Volwassenen betalen € 17,50 en kinderen t/m 12 jaar € 10,00.

Deel dit bericht op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.