UPDATE: AANGEPAST BERICHT I.V.M. CORONAVIRUS!!

UPDATE: AANGEPAST BERICHT I.V.M. CORONAVIRUS!!

Alle activiteiten voor alle onderdelen, repetities, optredens en concerten, worden voorlopig gecanceld. Deze maatregel is in ieder geval tot en met 6 april a.s. van kracht. Daarna komt het bestuur bijeen om de situatie van dat moment te beoordelen en eventuele andere maatregelen te treffen.

Dit is van toepassing op zowel externe activiteiten (optredens e.d.) als in beide clubgebouwen: De Speeldoos en het Excelsiorhuis. Ook voor de huurders van het Excelsiorhuis komen alle activiteiten in dit clubgebouw te vervallen.

De bingo’s op de zaterdagavond in De Speeldoos komen in ieder geval tot en met zaterdag 4 april te vervallen. Voor actuele info: houdt deze website in de gaten! 

Voor de leden: ook de  Algemene Leden Vergadering, die gepland stond voor woensdag 25 maart, komt op die datum te vervallen. Zodra helder is wanneer het weer mogelijk is, wordt een nieuwe datum gepland. 

Graag dit bericht zoveel mogelijk delen!!

 

Deel dit bericht op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.