THEATERCONCERT ‘MUZIKALE SPROOKJES…!’

THEATERCONCERT ‘MUZIKALE SPROOKJES…!’

THEATERCONCERT ‘MUZIKALE SPROOKJES…!’

Door:
Koninklijke Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior, in samenwerking met Theatergroep Barst.
M.m.v.
– Harmonieorkest Eendracht-Excelsior
– Slagwerkgroep Clatch (van Eendracht-Excelsior)
– Theatergroep Barst
– Hrayr Ter Sargsyan – viool
– Folkert Buis – theremin
– Evander Eijsink – piano
 
Datum: Zondagmiddag 13 november 2022.
Aanvang 14.30 uur.
Locatie: Schouwburg Hengelo, grote zaal.
Toegangsprijs € 10,00 p.p. Jongeren t/m 16 jaar gratis toegang.
Kaartverkoop via Schouwburg Hengelo.
 
Harmonieorkest, Slagwerkgroep Clatch van Eendracht-Excelsior en Theatergroep Barst hebben eerder samen een mooi theaterconcert en een Halloweenconcert verzorgd. Die samenwerking smaakte naar meer.
Met als resultaat op zondagmiddag 13 november 2022 het Theaterconcert ‘Muzikale Sprookjes…! In de grote zaal van Schouwburg Hengelo.
Orkest, Slagwerkgroep en Barst nemen de bezoekers mee naar een wereld vol sprookjes en verhalen. Met medewerking van Hrayr Ter Sargsyan (viool), Folkert Buis (theremin) en Evander Eijsink (piano).

Het is een concert waar veel te luisteren, maar ook veel te zien is. Dus ook erg leuk voor kinderen. Naast muziek van Eendracht-Excelsior beeldt Theatergroep Barst op het podium diverse sprookjes uit, op de achtergrond zijn filmbeelden.
Een afwisseling van o.a. Harry Potter, Sneeuwwitje, Kom erbij, Princess Mononoke en de Gebochelde van de Notre Dame. Daarnaast de sfeervolle Dance Macabre uit Efteling Highlights en Meditation from Thaïs. Kortom, teveel om op te noemen.
Het wordt een middag om te genieten. Omdat het leuk is voor alle leeftijden, hebben jongeren tot en met 16 jaar gratis toegang en is de toegangsprijs voor volwassen laag gehouden.

Deel dit bericht op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.