EEN LINTJE VOOR ANNETTE VAN DER ZANDE

EEN LINTJE VOOR ANNETTE VAN DER ZANDE

Een lintje voor Annette van der Zande

Vrijdag 26 april. De dag van de lintjesregen. In de regel gaat zoiets aan je voorbij, misschien even kijken in de krant.

Maar dit jaar is anders. Dit jaar is onze Annette onderscheiden.

En dat werd tijd ook. Want we weten allemaal, dat Annette als geen ander verbindingen tussen mensen weet te leggen en te onderhouden.

Het bestuur heeft de aanvraag voor een onderscheiding natuurlijk krachtig ondersteund. Want Annette is ónze secretaris waar we op kunnen bouwen, die altijd voor ons klaar staat. Die zaken oppakt, voor wij in de gaten hebben dat dit nodig is. Die ons helpt, omdat het niet altijd vanzelf goed komt. Die ons informeert op de goede momenten. Die de papieren voor elkaar heeft. En dat doet ze niet alleen voor ons. Ook andere organisaties profiteren al jaren van haar inzet.

We hebben het lang voor Annette geheim moeten houden, we hebben er een hele complottheorie voor moeten opzetten, maar het is gelukt. Ook wel wat tot onze verbazing, want Annette weet altijd alles!

Maar uiteindelijk, vrijdag was het zover. Bestuursleden en leden van de werkgroep, we zaten in de zaal met bloemen in de hand. We zagen een blij verraste Annette met Marcel en de kleinkinderen fier op het podium staan, in het zonlicht dat door de ramen van de Stadhuishal scheen. Dat kon geen toeval zijn, de weergoden zagen het ook.

Wij feliciteren onze Annette. De onderscheiding past haar en staat haar goed!

Trots ook op Annette, want zij is van ons en – als dat al niet het geval is – nu weet heel Hengelo dat.

Tom Morskieft,
Voorzitter
Koninklijke Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior

Deel dit bericht op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.