NIEUWJAARSCONCERT 13-02-2022

NIEUWJAARSCONCERT 13-02-2022

 

 

 

 

 

Het Harmonieorkest en de JeBentWieJeBand van de Koninklijke Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior verzorgen op zondagmiddag 13 februari 2022 een (enigszins verlaat) Nieuwjaarsconcert in Schouwburg Hengelo. Dit concert stond oorspronkelijk reeds in januari gepland, maar kon toen door de Corona-lockdown niet doorgaan.

Het Harmonieorkest verzorgt het eerste gedeelte van het concert. Zij brengen, naast de min of meer traditionele muziek tijdens een Nieuwjaarsconcert (vergelijkbaar met het Nieuwjaarsconcert in Wenen), ook o.a. filmmuziek van James Bond.
Het tweede gedeelte van het concert wordt verzorgd door de JeBentWieJeBand. Met hun mooie vertolking van pop-/rockmuziek en sfeervolle ballads zijn zij in staat om weer een heel andere muzikale sfeer neer te zetten.
Dus een concert met voor elk wat wils.

In afwijking van de gebruikelijke theateropstelling met tribune, is er nu een gezellige zgn. cabaretopstelling met tafels en stoelen, op veilige gepaste afstand van elkaar. Er is geen pauze.
I.v.m. de nu geldende Corona-maatregelen mag er maar een beperkt aantal bezoekers plaatsnemen in de Middenzaal. Het is daarom raadzaam bijtijds vooraf kaarten te reserveren en niet te wachten tot de middag zelf.
Aanvang 14.30 uur.
Toegangsprijs: € 8,50 p.p. Jongeren t/m 16 jr. gratis toegang. Alleen met geldige QR-code.
Kaartverkoop: uitsluitend via Schouwburg Hengelo.

Deel dit bericht op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.